Individuell Coaching

Det finns tillfällen i livet då det är klokt att stanna upp. Att undra sig: Vart är jag på väg? Vad vill jag egentligen med mitt liv, mitt arbete, mitt företag? Vem är jag utan mina begränsningar? Vad kan jag åstadkomma utan min rädsla? Vad längtar jag efter och hur kan jag komma dit?

Jag är övertygad om att oavsett var du befinner dig i livet så har du allt du behöver inom dig. Det finns ingenting som behöver fixas till. I vår omedvetenhet söker vi dock oftast lyckan utanför oss själva och tappar bort kontakten med vår inre kärna och vetskap.

Med individuell coaching vill jag stödja dig i att bli medveten om och nyttja resurserna hos den fantastiska människan du redan är. Du är unik och det är dig vi utgår ifrån. Jag ger dig min närvaro och möter dig där du är. Jag tror på din kapacitet och stödjer dig i att väcka oanade resurser. Tillsammans skapar vi ett utrymme som du kan växa i – där du kan komma i kontakt med delar i dig som vet mer än ditt intellekt.

Vad mer skulle vara möjligt för dig med rätt stöd?

Coach Processen

Coachprocessen

En djup process för dig som vill ta ansvar för ditt liv. Denna process sträcker sig över ungefär sex månader med tolv sessioner om vardera 1,5 timme. Coachingen är ett värdefullt redskap både vad gäller privatlivet och arbetet och passar dig som vill ha en varaktig förändring. Du når insikter, får nya vanor och en djupare förståelse och acceptans för dig själv under en strukturerad process. Vi arbetar mot huvudmål i en till tre områden i ditt liv. Processen riktar sig härifrån och framåt. Vi undersöker hur du kan förändra och förbättra ditt liv snarare än varför problemen har uppstått. Läs mer här

Sessioner

Sessioner för Individuella

Under sessioner tittar vi närmare på de frågeställningar och problem som dyker upp i ditt liv och ger dig möjlighet att utforska dig själv och ditt liv på ett djupare plan. Fokus ligger på att klargöra och förtydliga för att öka förståelsen för vad som händer i livet och med dig. Sessioner ges antingen i form av personliga möten eller per telefon.

Parsessioner

Att leva i en nära relation ger oss en fantastisk möjlighet att möta oss själva om och om igen. Det finns stor potential till att växa i en nära relation och det finns stora utmaningar. Ingenstans blir våra sår och mönster så tydliga som med de människor vi lever ihop med. Utan att stanna upp och titta på det som händer i oss är det lätt att vi hamnar i destruktiva mönster. Till slut kan vi inte kommunicera längre med varandra och separationen känns som enda utvägen. Att ta stöd av en tredje part ger goda förutsättningar till insikter och lärdomar om hur vi relaterar till varandra och vilka behov vi innerst inne har för att kunna mötas i kärlek och respekt.

Parsessioner ges i en serie på minst 5 träffar, men vi börjar med ett första möte där vi beslutar om och hur vi ska gå vidare.

Coaching & Andning

Mer information kommer inom kort.

Coaching för Företag

Coachprocessen erbjuder ledare och medarbetare en möjlighet till ökade insikter om sig själva, ökad kreativitet och bättre förmåga att ta ansvar. Den lämpar sig mycket väl som ett led inom ledar- och personalutveckling. I en målfokuserad process fokuserar den coachade på det väsentliga i sitt liv och sitt arbete samtidigt som han eller hon genomgår en djupgående utvecklingsresa som resulterar i ökad självkännedom. Läs mer här

Är du intresserad av att börja med individuell coaching?
Kontakta mig för ett förutsättningslöst första möte.