Om Karin

Karin Persson Haas

Född i Wien av österrikiska föräldrar. Uppvuxen i Italien, Österrike och Sverige där jag nu lever med min härliga familj nära havet utanför Stockholm.

Största delen av mitt yrkesverksamma liv har jag tillbringat inom turism branschen. Därifrån har jag en lång erfarenhet som chef, ledare och egen företagare.

I många år har jag levt ett mycket händelserikt och utåtriktad liv. En djup kris blev starten till en stor vändning och blicken riktades inåt. En häftig resa som resulterade i ett nytt och sannare sätt att leva. Jag har mött mig själv på Mullingstorp, gått en terapeut träning i Danmark och utbildat mig till och utbildat mig till coach hos Inner and Outer Management.

Idag arbetar jag som coach i det egna företaget och som gruppledare på Mullingstorp Utbildning och Hälsa, den mig veterligen mest seriösa kursgård för avancerat självkännedom.

Min insikt är att vi har allting inom oss – det finns ingenting som behöver fixas till!

I vår omedvetenhet söker vi dock oftast lyckan utanför oss själva. När vi börjar ta ansvar för vårt liv, våra känslor och vårt agerande då kan vi vara fria i att leva det liv vi är ämnat till att leva.

Jag vill stödja dig i att bli medveten om och nyttja resurserna hos den fantastiska människan du redan är så att du kan leva ditt liv utifrån kärlek och frihet.

Är du nyfiken på vem du är, vem jag är och hur jag arbetar så är du varmt välkommen till att boka ett personligt möte.

Karin Persson Haas

Jag är medlem i ICF Nordic och arbetar utifrån ICFs metodik, 11 kärnkompetenser och etiska riktlinjer.
Läs mer om ICF- International Coach Federation här.
Ladda ner ICF:s etiska riktlinjer här.